Over

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Wie

Als wetenschappelijk illustrator ben ik opgeleid om complexe wetenschappelijke en medische concepten en procedures te vertalen naar heldere visualisaties. Ik heb vele jaren ervaring in verschillende kunst en illustratie technieken, zowel in traditionele (potlood, houtskool, acryl- en olieverf) als digitale (Photoshop, Illustrator, Blender) media, plus een goede kennis van (menselijke) anatomie, biologie en geneeskunde.

Ik heb een Bachelor in Fine Art van de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en een Master in Scientific Illustration van Hogeschool Zuyd en de Universiteit van Maastricht.

Wat

Wetenschappelijke illustraties helpen bij het visualiseren, communiceren en onder de aandacht brengen van onderzoek, educatie en tentoonstellingen in verschillende wetenschapsgebieden. Van illustraties van anatomie en pathologie, chirurgische handleidingen voor studenten of specialisten, brochures met informatie voor patiënten tot visuals voor publicaties, boeken, posters en tentoonstellingen in musea.

Als u zich afvraagt aan wat voor projecten ik tot nu toe heb gewerkt, kunt u een kijkje nemen in mijn portfolio!

Hoe

Zodra u contact opneemt, kunnen we een gesprek inplannen via video call of telefoon (of ik kan langskomen, als u in Nederland woont), om te bespreken wat u nodig heeft en wat uw ideeën zijn. Op basis van ons gesprek zal ik enkele schetsen maken en uw feedback daarop vragen. Met de feedback ga ik vervolgens weer aan de slag en pas ik de schetsen aan totdat we het eens zijn over het ontwerp, waarna ik aan het eindresultaat van de illustraties/graphics ga werken.

Neem gerust contact met mij op met al uw vragen!

nl_NLNederlands